Theme Preview Rss

Followers

hari2 yang kacak...la sangat..

serius aku da speechless..(mcm betul je eja..) betul2 mcm orang tak taw bercakap..keadaan mmg kritikal sangat2..rasa macam kena sampuk pn betul jugak...(nauzubillah).. sian rumet aku, xda kawan nak bercakap..terasa berat betul mulut aku nak bersembang ngan orang lain. ape yg aku taw cuma memerhati dan mentafsir ape yg berlaku. dan aku diam. mungkin aku memikirkan kejadian berlaku kat kolej aku dimana seorang budak meninggal akibat kena rasuk dan terjun gaung..macam tu la lebih kurang citer die..aku pn tak taw sangat. mula2 aku ingatkan khabar angin semata rupa2nye kenyataan..

sempena ngn cuti raya cina ni, aku pn melepak je kat kolej aku. malas beno rasanye nak balik. xtau la nape n nie la first time aku rasa malas nak balik. nasib baik mak aku tak kisah. kalo die suh aku balik umah gak, terpaksalah aku berangkat pulang.

macam2 benda yang jadik kat aku sekarang nie sampai kau pun tak taw nak mula dari mana citer nie.. alhamdulillah segalanya hampir selesai. hidup kena berani terima kenyataan.

1 yang ngomen:

Boneka tak sakit said...

huh.. dasyat gila kesah tu!! ada masuk paper?