Theme Preview Rss

Followers

aku bahagia

cewahhh!!! xley bla tol.. cam betul2 je bahagia..pukul 9.30 td da ak tido..semangat beno ak nak jmpe power rangers lam mimpi aku..kunun2nye aku alarm la kol 10.30..kunun la..last2 kol 11.30 ak bangun..duk bising la tepon aku menyanyi lagu "kiss me through the phone" ak bangun tu pn sbb ak da jnji nak jmpe budak blok aku..maklom ler sejak jadi mak ayam nie..kne la selalu melawat kawasan..ahahahhaa...

lepas tu..ak p kaco kawan aku sat..die baru lepas nengok citer korea..pelik beno ak nape la org suke nengok citer korea nie..sedih2 pastu nanges2..same cm citer industan tu..aku pelik sbb aku x tergolong dlm org2 yg cmtu kot..aku nak melayan hindustan..mimpi la..korea nie pn tgk citer gak la..cam rumet ak, x kisah la citer ape asalkan korea. x kisah la die tengok citer tu bpe kali pn..ish3..macam gitu skali..

lps ak kaco mmber ak tu, ak terus ke bilik..mengonlinekan diri..sambil menayangkn diri aku yg sebenarnye di webcam..hahaha..gatai..tetibe ak disapa oleh 1 org ini..mus namanye...sembang2 ler x tak tentu hala..merapu macam2..n ttbe die menalipon la ym aku..n sayangnye ak je yg dengo die..hahaha..bercakap la die cam bckp ngn org bisu..

yg mmbuatkan ak hepy tersangat, bukan ape...dengo die men gitar smbil nyanyi..adoyai..ak mmg xley kalo org men gitar nie..lemah terus lutut aku..berlari2 mood aku balik..last aku dengar org men gitar bulan 3 ari tu rasanye..ak tepon kwn ak semata2 nk dengar die men gitar..best giler..ak blajo, jawabnye pat blas kali putus la tali gitar tu..jenis tangan pemusnah..hahaha..

sebenarnye ak nak menyiapkan asgment finance aku nie, ak pn xtau la npe pale otak ak lembab lak ada nak menyiapkan koje kira2 nie..enjin x panas2..ntoh ler..ak rasa sbb kpla aku duk pikir psl research ak jer..maklom ler 1st time buat research..tajuknye: e-learning; necessity or misspent.(e-learning; keperluan atau pmbaziran).. xley bla tol...hahahah..harap2 ak bole buat yg terbaik..

da kehabisan idea utk ak bt asgment, ak pn mengarut kat sni smbil dengar lagu jonas brother "when you look me in the eyes" ttbe nset ak bbunyi...dpt mms giteww..gmbo cincin tunang kawan ak upenye...aiseyh..terjeles aku..bile la ak nak dapat cincin g2..hahahaha...pastu menyanyi lg nset ak lagu jay sean "down"..bermesejan buat sementara waktu dengan kawan aku tu..pastu mata die cemburu kat ak..lalu beliau pn tido..

dan aku masih lg tinggal terkebil2 sambil melayan lagu "dirty little secret"..kadang2 tu menjelig gak la sket kat keje finance ak nie..adoyaiiii!!!!

1 yang ngomen:

Boneka tak sakit said...

hahaha :P i know u dirty little scret haha :P
aku suka lagu tu.. wee
ada masa aku karaoke tu ko lagi la!

sapa mus nie!! nie yg aku marah nie!! *serius aku xkesah..
ahhh

laju webcam ko! serius la kagum! *berulang2 lak aku biar la