Theme Preview Rss

Followers

kad raya lagi...

tadi pagi..xda la pagi mane sangat kan..tgl sisa2 jer da pagi tu..aku terperasan la ada orang kasik kad raya kat aku..die selit kat pintu bilik aku...kat depan die tulis to: murni..ades..!! bape kali aku mau bilang..jangan letak konsonan r kat nama aku...ish3..dengan muke giler baru bangun tido..aku pun dengan excited bukak ler kad tu..erm..rupe2nye kawan aku, jiran sebelan bilik aku tu yang kasi...mekasih lia..sat g aku p poye2 aku beli kad raya utk ko ek..yang kenit2 jer la taw..hahahaha....

nie lagi kad raya yang ak perolehi..hahaha..ayat cam kene bayo jer...



nie kad dari khalifah fedi aka KF..mekasih KF...slamat ari raya kat kamu...



yang nie lak dari farieyna..kiut blog die..kelip2 cam lampu kelip2 nak raya tu..huhuhu..maap zahir batin farieyna..jangan mare...ngee~~~



yang ni lak dari ra2pu3miss3..mekasih put..huhuhu..slamat ari raye kat kamu...duit raya yang dapat tadi tu pe kate kite kasi 50-50..beso pahala tolong menolong nie..x elok mmbazir..kan3..???

2 yang ngomen:

khaLifah feDi said...

waa cantek2 semua kad arye nie hee..=p

tq ea !!!

unknown said...

KF: same2..time kasih kat kamu gak kasi kad raya....