Theme Preview Rss

Followers

aku ker h***u...???

tadi pagi masa aku tgh iron baju nak p kelas...rumet aku siap mandi pastu tetibe jer die jerit nama aku... muniii...!!! ades..terkejut aku..seb bek xda lemah jantung..kalo x penat ler aku nak menguatkan jantung aku tu balik...aku tanye la.. "nape?" die dengan gelabah jawab.. "bukan ke awak kat bilik air tadi? tgh tgu turn nak mandi? bile masa pulak awak masuk bilik?"

adoyai...aku pun benti iron baju..."ish..mane ada..org duk kat sini jer lg td lepas jemur baju masa awak nak g mandi tu.mane ada g bilik air pun...." rumet aku da menung dah depan almari baju die.. "habis tu sy nampak sape tadi kat bilik air..? awak la dengan tuala MU awak tu.." aku cekak pinggang lagak cam nak gaduh.. "tuala tu org basuh la..baru je jemur td..ish awak ni...bulan pose ni kan..." sambil dalam kepala aku ingat balik citer kat blog small magician..macam x mustahil jer benda tu nak jadi..

"mata awak tu ko tersalah pandang..xkan tengah mandi pun rindu kat orang sampai nampak orang kat bilik air" aku jawab nak sedapkan ati aku ngn ati rumet aku skali.."ish..sy nak g tengok semula la" rumet aku cakap camtu pastu terus keluar p bilik air...muskil aku sambil garu2 kepala lutut aku..

masa rumet ak p bilik air tu, aku terbayang la tah2 die nampak aku gak kat sane..silap2 dengan aku skali pengsan nanti..adoi..sabo jer la...bulan pose nie...

0 yang ngomen: