Theme Preview Rss

Followers

jatoh chente

mlm tu tgh ngadap mesej..layan2 mesej aku membebel.. klik sini utk donlod..nnt rindu kat ak ley dengar..hahaha..ttbe ada org mesej...

"awat blog ko simple sgt..?? nape ko x letak kelip2..nape ko tak itu..nape ko tak ini...bla..bla..bla..bla la lu...

ala...tu pun nak jadik isu..ikut suke ati aku la blog ak cmner pun..dah aku x suke nak kelip2 tergedik2 camtu..so, xde kje ak nak letak...buat semak blog aku jer...pastu mule la lambat nak loading..nie pun ak rimas da nie...tah mnde pe ak nak campak lak...
tapi yang menjadi kemuskilan aku sampai gatai kepala lutut ak nie..nape aku kena buat mnde2 natang alah tu..kan tau aku nie gengster, kaki pukul..hakhakhak..
poyo la pulak....

sedangkan blog yang cmnie punye simple tahap hampeh pun da ada org jatoh chente..ni pulak kalo ak buat macam2..letak gmbo kelip2..pastu beli lampu ketupat tu gantung2 kat blog ak nie..lg la teruknye..

pada sape yang secara sengaja atau tidak sengaja buat statement jatoh chenta kat aku, harap2 buang le perasaan tu..jatoh chenta kat blog aku xper..ak x kisah yang tu..jangan kat puan pnye blog..tidak2..nehi2..bukan sbb da ada sape2 tp maleh nak pikir...hakhakhak..rasa cam x kukuh je alasan nie..

3 yang ngomen:

small magician said...

wah sapekah yang menjatuhkan citanya padamu itu??huhu

TerubukMasin said...

gua rse dh jatuh cinta ngan kedua-duanye..
kihkih..

unknown said...

SM: ade ler sorang tu..ish3..bute mate ati agaknye..hak9..

TM: sepak nak?? hak8..