Theme Preview Rss

Followers

banyak carot pnye entry!!!

seminggu ngn kelas buat aku sikit kelam kabut. emosi x stabil. rasa mcm saat nie je aku nak benti blajo..sabo ler wahai muni... semalam punye hal mmg haram jadah tol la. wtf..!!! mcm org giler aku nanges. ayo mate aku kluar macam air paip..sebabnye...???? ada org curi brg aku. 1 benda yg aku paling sayang n benda pertama yg aku beli pakai duit aku. benda yang x sepatutnye org curi. wtf skali lg!!

semalam punye citer lagi..lepas balik kelas pukul 6.30..perot da kebulor..rasa bejalan pun dah berlaga kepala lutut. balik bilik, boleh pulak monyet buat tiger show. dasar natang btol. tgolek bijik mata aku cam bijik guli. terpaksa la aku pusing ikot jauh. bukan xnk kaco, takot. kang x pasal2 diajaknye aku skali, x ke gile namenye. masa tu memang dah bekoyan2 da aku carut kat monyet tu.

masuk part makan lak. lagi la haram. aku p cafe kol 8mlm. kol 9 pn aku punye k.teow x siap lagi. macam la aku mintak k.teow isi berlian. muka da ketat je lapo. ngn kawan aku duk melayan fesbuknye..aku haram xnk amek taw da. yang aku taw, aku da lentok atas meja kat cafe tu. yg nie pn wtf jugak!! minum milo pn da rasa panadol!!!

siap2 makan, terus ak gerak balik bilik..golek atas katil. masa tu baru pukul 10 lebih. muke aku nak tido kol 10...jgn harappp...masa nie dengan rasa down yg teramat teruk aku msg kat kawan aku tu walaupun aku taw enset die hilang. gile punye keje tapi aku xtaw nak citer kat sape.........

masuk part serius. aku bukan saje2 nak buat keje giler tu. (air mata da betakung). tp ntah la. serius ak ckp ak xtaw nak ngadu kat sape saat2 ak down cmnie. mmg dulu ramai sgt yg ckp.."dont wory muni..i will always be at your side.." pale otak ko..!!duk kat side aku btpe? jadi side mirror..??kalo cmnie baek xyh.rela aku xda side mirror, men toleh2 kebelakang lg baguih.!!!

start dari nie mood aku jadik x menentu. kate sorang budak tu PMS. otak ko!! ko ingat seminggu skali ak nak PMS?? aku pun xtaw PMS ko tu short form dari mnde tp aku agak2 je la maksud ko. seb bek la ada budak nie. walaupun sengal2 ubi, bole gak ak citer sket2 kat die.

dlm 2 mgu lepas aku dapat msg. cmnie lebih kurang isinye..(da kena tapis) "...mimpi buat ****** ngn awak. best..smpai pagi blablabla.." macam gampang. 3 kontena kena maki ngn aku. aku xtaw la pesal ttbe jer. kadang2 aku rasa maca 1 kesilapan bile aku kenal beberapa org yg sllu buat ak sakit ati..!!! wth!!

aku nak stop dlu sebab emosi aku da tak terkawal. lagi lama aku biar jari aku menaip, lagi teruk la ati aku.. tapi kalo aku x kuarkan, lagi gila la aku jadinye....

song of the day: vagetoz-kuatkan aku

2 yang ngomen:

kudabesi said...

sabo muni sabo

Boneka tak sakit said...

huhuh muni jgn lah down down down down dowwnnnn downnnn!!

lagu jay sena down! try dgr best!