Theme Preview Rss

Followers

all in one

lamenye x mengupdate blog ak nie...lame la kot...huhuhu..giler bz ngn exam...nie pn ak baru habis paper IT management..petang esok ada paper software engineering lak...ades..!!! nak buat cmner..redha jer la...keberangkatan aku utk ke oversea terpaksa ditangguhkan atas sebab2 tertentu...projek x siap lg beb..!!! naseb baik ak tempah open tiket..x kisah la nak fly bile2 pn..hahaha..next week korang2 akan windu ak la kot..hahahaha...semalam tgh study..ttbe dpt mesej...chelsea menang..mood nak study terus hilang..lentok kepala atas meja study..terus tertido...sejam lepas tu bangun..sakit giler leher aku..hahaha...padan muke aku...

erm....da nak kalah nak buat cmner kan...huhuhu..ayat hampa giler babeng...ala...kire susah la nak gol tu..last 5 minutes baru gol...hahaha..nie ayat nak kasi sedap ati lak..wakakaka...

pasneh nak study ler..esok petang nak exam...exam lak sial giler direct..dalam masa 10 ari..aku exam 7 paper...tido pn x sempat nak Qada'...time exam mule la tersengguk2...syial saja macamnye....naseb baek ler pencuci mate ada..wakakaka..gatal ler pulak..hahahaha....nak garuuuu...!!!tolong laaaaaa......

waaaa...kawan2 ak ramai da tunang..pastu nak kawen..ak bile lg...??ades..!!!kena kawen ker..? wakakakaka....sowie ler korang2..bukan xmo p knduri korang..da ak x balik..nak buat cane...kalo korang sapot tiket ak..ley ler gak..on the spot aku sanggup pulang ke tanah air aku..hahaha...giler demand!!!

la ni sakit perot lak da...ampeh tol...makan dengan penuh semangat kesukanan tadi...sonok beno jawab exam td pagi...ape aku hapal sume kluar...riak la pulak..dose..!!! walaupun begitu...aku masih tidak yakin yang aku bole score A utk paper tu...wlaupun ak kena dapat 30% je lg utk A tp tah nape aku mg x confident lgsg....lose my self...(smbil rap ngn eminem)...

semalam beday AM...ari nie beday Z...epy beday ler kat korang...nak adiah tgu aku balik dari jepun dlu....huhuhu..aku bawakkan udara segar dari ladang utk korang...wakakaka...syialan..!!!

ades..!! malas da nak taip..keyboard kat sni giler kuat bunyinye..nek segan lak jari aku nak menari2 kat sni....aku rasa org duk patblas kilo pn dengar aku menaip...kalo nak taip xnk kasi bunyi kena slow2 la...esok pn x siap lg...woi..!! tukar la kibod nie...aku bukan nak buat popkon...

rasa nak makan eskrem jer la pulak....CENDOL ESKREM...TGU PETANG NIE..I AM KAMING TU SAVE YOU FROM EVIL...!!!!wakakakakaka....sekian, terima kasih...

ps: sile komen entry yang x seberapa ini...

1 yang ngomen:

small magician said...

br rase nk blogging balek..
huhu
tggu r yek..
settle down..:)