Theme Preview Rss

Followers

terlanjur...????

satu hari yang tenang tu..
telepon aku bernyanyi riang..
seperti biasa lagu check yes juliet la yang mnjadi pilihan...

aku pn mengambik la telepon aku dengan penuh rasa malas..sebab tgh tido masa tu..tengok nama, sorang budak nie yang ak terpaksa resiakan identitinye..
lalu aku pn jawab la..

aku: helo. ha nape?
die: weh..tolong aku.. (dlm nada gelabah)
aku: tolong mnde lak?
die: weh, tolong la.. (gelabah dr bese)
aku: ko nie..ak da la baru bgun tido..tolong mnde..?
die: ko kne tolong ak jugak..xda sape da boleh tolong ak mlainkan ko sorang je..
aku: p**gk*k la ko nie. tolong mnde? x cakap tolong pe da nak bising2.aku tembak kang..
die: lah, aku x bitau lg ke mnda pe? ish.
aku: merasa jugak bukak pose ngn gulai org kang..bitau la..
die: erm...weh..sbnrnye..aku..
aku: mnde? ko da per..? tinggal pose..? (aku meneka)
die: bukan2..nie lg beso..
aku: da tu mnde pe..? (da start gelabah)
die: ko jnji jangan mrh..ak x bitau sape2 lg pn nie..ko jer sbb ko jer yg taw ak nie cmner..
aku: yer la..penah ke ak marah ko.? mnda pe..? bitau la je la..
die: sbnrnye aku da TERLANJUR..
aku: weh..ko nie bia betul..bile?
die: da lama da.. aku pun x pasti sangat bile..
aku: nape ko nie sampai x sedar camtu..
die: tah la..aku xtau. sedar2 aku dah TERLANJUR..
aku: dengan sape..?
die: budak yang aku suke tu.. yang aku cakap kat ko ari tu...
aku: ish..bukan ke.....ko nie cube citer step by step kat aku...
die: step by step masa tengah meLANJUR tu ke..?
aku: pale otak ko!! step by step nape boleh jadi cm2..
die: kan aku dah citer yang ak jmpe die ari tu..yang aku suke die tu..
aku: yer la..yang tu ak taw la..pastu..??
die: tu je la...
aku: ko nak aku carutkan ko skali lg ker..??
die: ok2..pas aku suke die tu la terus aku TERLANJUR CINTA kat die..hahahahaha...
aku: s*t*n ko nie..*&@%^&^%$#$&&*)^&^%##@...(berbaldi jugak la)
die: hakhakhakhak...woi kurang pahala pose..
aku: ampeh tol ko nie..da la kaco ak tido...citer lak mnde x berpekdah..
die: ak da cakap jangan marah tadi kan...
aku: ah xde2!! aku gune talian hayat...

***********************************************************************

wakenabeb aku ari tu..mmg angin tol badan...aku rasa nak ligan je anak orang nie...

3 yang ngomen:

khaLifah feDi said...

jaat kwn ko erkk!!!

small magician said...

aku pun da terlanjur:(

unknown said...

hahaha...
fedi: nak buat cmner.jaat pn kawan ak jugak..sayang tu..huhuhu..
small: mnda pe yang ko da tlanjur..??tteeetttt.!!! hahahaha