Theme Preview Rss

Followers

letak lagi kat ketiak!!!!!

tadi aku kuar dengan nisak..
nak p changlun beli tiket cuti mid sem...
masa kat kaunter tu lambat giler lak...
sampai jer kat turn aku ngan nisak..
cakap la..
"MAKCIK, TIKET SRI JENGKA 13 HB ADA LAGI TAK?"
makcik tu memandang tanpa berkata apa2...
lastly agak bermasalah jugak la sekejap..
selesai pasal tiket..
p jitra lak..
sebab nicak nak beli barang..lepas berpoye2 kat jitra tu..
aku ajak la nisak masuk 1 kedai nie..
sebab aku nak beli barang sket...
tetibe masa nak bayo tu...
"CAK, MANE BEG DUIT AKU??!!"
suspen tol..puas aku cari..
1 kedai tu aku tawaf...
sampai pekerja die pun sama tolong carikan..
nisak tanya..
"KO LETAK KAT MANA TADI?"
"AKU KEPIT KAT KETIAK.."
menggelabah jugak la at dalam kedai tu tadi..
macam2 dah pikir..
nasib baik x nangis jer...
lastly jumpe gak...
same dengan barang yang aku beli..
wakakakakaka......

4 yang ngomen:

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

rupa-rupanya beg duit tue kat ke ti ak ..yer unknow..lawak la ko nie..

geli hati mas ayu @ minah kiwi..

unknown said...

wakakaka mas..
aku da bese kepit je kat situ..
tetibe ari 2 buat pasal lak...
gabra sat aku...

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

ada bau tak beg duit iteww pas letak bawah ketiak??

wakkakakaka...
s

unknown said...

x ada mas..
gune dodoren 2..
xda bau2..
wakakaka...